Sebastian Klein

Sebastians soloshow

Sebastian Klein har i de seneste 10 år skabt nogle af de allerbedste tv-programmer for børn. Det er blevet til mange hundrede forskellige programmer, som har fornøjet danske børn i alle aldre. Men Sebastian kan mere end tv!

I Sebastians soloshow får du muligheden for at opleve ham live.
Sebastians skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi gør showet til en hylende morsom oplevelse. På hidtil uset vis formår Sebastian at blande den helt rigtige cocktail af børne-tv, cirkus, dans og komik. Selv de voksne må give efter for latterkramperne, når Sebastian går amok!".

Sebastians Skøre SafarishowSebastians skøre Safarishow

Sebastians skøre Safarishow er en blanding af musikalske højdespring, vittigheder, cirkusartistnumre, levende dyr og totalt tåbelig adfærd fra Sebastian Klein. Der er verdensnumre og artisteri på højt plan, men vi må være ærlige. Det kan godt gå galt for den lidt 'ivrige' Sebastian. Han vil så gerne vise publikum det bedste - men det er som bekendt ofte det sværeste...

Dræberkaniner og naturpatruljemus
Julius, verdens eneste nulevende naturpatruljemus, samt dræberkaninen Pedro, er de helt store stjerner efter Sebastian. Pedro er ud over at være krukket også en meget farlig kanin, men Sebastian har (næsten) alt under kontrol. Både Julius, Pedro og Sebastian leverer en imponerende akrobatisk indsats i det meget skøre safarishow.

Børnene bliver nødt til at hjælpe Sebastian
Der er brug for børnenes hjælp under showet. Det medfører ofte en del kamp om æren. Sebastian gør sig på billedet til venstre klar med sin frivillige ringholder, men er dog ikke nem at gøre tilfreds. Pedro er som sagt en noget krukket dræberkanin og den vil have de helt rigtige forhold før den vil springe.

Safarimusik og hoppende børn
Showet pakkes musikalsk ind i safaristemning af Niklas Schneidermann og Aleksander Thastum på guitar, fællessang og trommer. Sebastian og børnene danser med noget af vejen og Sebastian udfører blandt andet en magisk trommedans. Det larmer når 100 børn brøler som en tiger og hopper som en frø

 

Sebastian Klein med band!

Sebastian Klein

Musikken fra "kære Sebastian"
Du kender Sebastian Klein. Og du kender musikken fra DR´s morgenprogram "Kære Sebastian". Den om brevduen, den om aben A, der altid slapper af, den om dyrepasseren, den om at "den er gal!"...

Sangene er et resultat af samarbejdet mellem Sebastian og Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer og nu kan du høre den LIVE! Fremført af Sebastian Klein og hans sejt swingende, råt rockende band.

Udover musikken vil der være mulighed for at opleve Sebastian som f.eks. dyrepasser og rockstjerne – og i pyjamas og nathue!?


Foredrag med Sebastian Klein

Sebastian Klein kan mere end underholde børnene.
Han er en kompetent forelæser med glimt i øjet og kan som foredragsholder belyse de fleste emner fra nye og overraskende vinkler.

To faste foredrag:
"Kunsten at formidle til børn"
Hvordan formidler man bedst til børn? Pædagoger og psykologer verden over har debatteret dette emne - og der endnu ikke opnået fuld enighed!
Sebastian Klein har i de sidste to årtier været både bagmand og frontfigur i hundredvis af Danmarks Radios børneprogrammer. Hør Sebastians mening og hør ham fortælle om både gode og dårlige erfaringer med formidling af vanskelige emner til landets mindste.

"Familiefar i knibe"
Reklamernes idylliske billede af familielivet matcher ikke altid virkeligheden. Og det KAN være en meget stor omvæltning at gå fra cool single til hyggelig familiefar. Sebastian Klein har skrevet bogen "Familiefar i knibe" og med udgangspunkt i den fortæller han om nogle af de vanvittige situationer, man uvægerligt vil havne i når far, mor og børn-legen pludselig bliver alvor!

 

Højtlæsning med Sebastian Klein

Sebastian Klein tilbyder kvalificeret, engageret og lunefuld formidling af enhver historie. Der er tradition for indlevelse hos såvel Sebastian som tilhørere.

Sebastian Klein har med stor succes læst op fra H.C. Andersens eventyr i forbindelse med H.C. Andersen -året.
Sebastian Klein mestrer både sjove, seriøse og uhyggelige genrer.

Sebastian Klein har stor erfaring fra mere end 100 radioprogrammer og har et imponerende antal stemmer gemt i sin samling af stemmebånd.

Det er svært ikke at blive revet med, når Sebastian fortæller...